Riddersblad Jonggivers

maand november

Zondag 4 november van 14u-17u30: ULTIMATE RUILTOCHT

Hallo beste jonggivers,
Vandaag staat er een super leuk spel op het programma: de ultimate ruiltocht. Vreemde objecten om te ruilen en uitdagende opdrachten staan op jullie te wachten. Alleen kunnen jullie ze niet oplossen, jullie gaan de inwoners van Evere nodig hebben, en uiteraard, jullie topleiding. We zien jullie allemaal zondag aan de lokalen !
Vrijgevige groetjes,
Butskop & Dingo
PS: VOLGENDE ZATERDAGAVOND, 10 NOVEMBER, ORGANISEREN DE GIVERS DE BESTE SPAGHETTI AVOND VAN EVERE EN OMSTREKEN! KOM GEZELLIG EN A VOLONTE (VEGGIE) SPAGHETTI ETEN MET LEDEN, OUDERS, VRIENDEN, LEIDING EN OUD-LEIDING! KAARTEN BIJ DE GIVERS OF AAN DE KASSA

Zondag 11 november van 14u-17u30: BOOTCAMP EVERE

Goeiedag lieve jonggivertjes,
Vandaag, exact 100 jaar geleden, besloot de wereld na jaren oorlog vrede de sluiten. Wat een gelukzakken zijn we toch om in een land te leven waar we geen soldaat moeten zijn die naar het front trekt. BEHALVE VANDAAG SOLDATEN, WANT JULLIE KRIJGEN EEN UITGEBREIDE CURSUS TOT VOLWAARDIGE GENERAALS VAN HET BELGISCHE LEGER. DUS GEEF ACHT, VOORTWAARTS MARS, TIJD OM JULLIE WAT DISCIPLINE AAN TE LEREN.
Militaire groetjes,
Dingo & Butskop

Zaterdag 17 november van 9u30 tot zondag 18 november om 11u: BELOFTEWEEKEND

Hellooooo!
Groot nieuws vandaag, want we vertrekken met heel scouts Evere op ons jaarlijks belofteweekend! We spreken zaterdag af voor de opening in volledig uniform om 9u30 aan de lokalen. Daar geven we jullie het adres, zorgen we dat iedereen een autoplaats heeft en vertrekken we naar de weekendplaats. We hebben een hele boel leuke activiteiten in petto voor jullie, waaronder het befaamde beloftemoment. Op belofteweekend maakt elke scout namelijk een belofte, iets waaraan hij/zij zich wil houden tijdens het jaar om van de wereld een betere plek te maken. Maar wat nemen we allemaal mee op belofteweekend hoor ik je vragen:
- Warme kledij
- Slaapmatje en slaapzak
- Gamel, bestek en keukenhanddoek voor de afwas
- Lunchpakket voor zaterdagmiddag
Jullie ouders kunnen (en moeten) jullie komen halen op de weekendlocatie om 11u! Wij kijken er ongelofelijk hard naar uit, hopelijk jullie ook! Het weekend heeft een kostprijs van 20€ per kind.
Belovende groetjes,
Dingo & Butskop

Zaterdag 25 november: GEEN SCOUTS

Dag jonggivers!
Vandaag wordt een hele saaie zondag, omdat er jammer genoeg geen scouts is. Jullie opdracht voor vandaag is dus: Vind iets anders om te doen! Iets gaan eten bij de oma? Huiswerk maken? Kerstcadeautjes kopen voor je leiding? Kies maar zelf!
Gretige groetjes,
Butskop & Dingo