Riddersblad Jonggivers

maand oktober

Zondag 7 oktober van 14u tot 17u30: karaoke + just dance

Goeiemorgen, goeiemiddag, goeieavond!
Deze zondag trainen we onze artistieke skills door met een karaoke te zingen en met JUST DANCE te dansen. Warm je stembanden dus maar al op en kleed je sportief aan want vandaag ontdekken we wie de Madonna's en Michael Jacksons zijn van de jonggivers, maar ook wie de slechtste danser(es) en de valste zanger(es) is. Ik moet al spontaan lachen als ik me inbeeld hoe sexy Bas kan dansen en hoe vals Lora zingt. We wachten jullie op!
Swingende groetjes,
Butskop en Dingo

Zondag 14 oktober van 14u tot 17u30: around the world

Hey iedereen die dit leest!
We beseffen het niet, maar de wereld is gigantisch. En hoewel 71 percent van de aardbol bedekt is met water, is er nog steeds 29 percent land, onderverdeeld in zo'n 195 officiële landen. Vandaag maken we een wereldreis in een paar van die landen. Taco's eten, walvisjagen, skiën, de sirtaki dansen, we ontdekken vandaag vanalle gewoontes en gebruiken van over heel de wereld. Elk land heeft zijn opdracht, hoeveel landen kan jij vandaag bezoeken?
Internationale groetjes,
Dingo en Butskop

Zondag 21 oktober van 10u tot 17u30: bosvergadering

Hey!
Weet je wat pas echt leuk is? Naar het bos gaan als het herfst is! We spelen eerst een gigantisch groot spel met de andere takken, LEIDING TEGEN KETTEN (ik weet al wie er gaat winnen). Daarna kunnen we nog wat dode bladeren gevechten houden, kiekeboe spelen of kastanjes verzamelen voor de natuurliefhebbers. Vergeten jullie zeker geen warme kleren (waaronder goeie schoenen en een jas) en een lunchpakket mee te nemen? BE PREPARED
Herfstige groetjes,
Butskop en Dingo

Zondag 28 oktober: geen vergadering

Hello jonggivers,
Met tranen in mijn ogen en pijn in mijn hart, moet ik jullie helaas de dood van deze vergadering meedelen. Omdat we de 4de zondag van de maand zijn, is deze namelijk plotseling overleden. Alle vlaggen van scouts Evere zullen vandaag halfstok hangen, en er wordt een minuut stilte gehouden om 14u. De begrafenis gaat door volgende week om 14u. Sterkte aan vrienden en familie van de vergadering van 28 oktober.
Rouwende groetjes,
Dingo en Butskop