Riddersblad Jonggivers

maand mei

Zondag 5 mei 10u-17u30 : STADSKRIEBELS

Heyaaaa younggivers,
Vandaag gaat een van onze persoonlijk favoriete momenten van het jaar door, stadskriebels. Heliumballonen verzamelen, crazy haarkapsels, veel te groot zijn maar toch de speleobox proberen, rolstoelbasketten, death ride van het dak van de beursschouwburg, enkele van onze beste momenten op dit classic Brussels evenement. We hopen dit jaar met jullie zo'n crazy avonturen te beleven!
Sportieve stadskriebel groetjes,
Dingo & Butskop
PS: VOLGENDE WEEK IS ONZE CAR WASH, BEGIN AL MAAR RECLAME TE MAKEN BIJ BUREN/FAMILIE EN VRIENDEN!

Zondag 12 mei 13u-17u30 : CAR WASH

Oi!
Met het goeie weer van de laatste dagen, wilt iedereen dat zijn porsche en/of bakfiets blinkt in de frisse zonnestralen. Daar maken wij weer goed gebruik van met onze jaarlijkse jonggiver car wash! We wassen alles wat zich op de speelplaats begeeft, volgens de regels van het car washen, aan scouteske prijzen, tot het glanzend schoon is. Neem dus zeker wat propere sponzen en afwasdoeken mee als je die hebt, en schrobben maar! Vergeet geen reclame te maken bij je ouders/buren en vrienden!
Propere groetjes,

Zondag 19 mei 14u-17u30: TECHNIEKENVERGADERING

Goeiemorgen, middag en avond,
Vandaag is het nog exact 75 dagen tot de start van het kamp. Jullie hebben dus 75 dagen om EHBO, vuur maken en sjorren piekfijn onder de knie te krijgen. We helpen jullie hierbij door vandaag een groot techniekenspel te organiseren. We kunnen er nog niet te veel over vertellen, maar er vallen dikke prijzen te winnen op kamp! We verwachten vandaag volledig gefocuste jonggivers!
Survivalige groetjes,

Zondag 26 mei : GEEN SCOUTS

Ontcijfer de morsecode en ontdek wat we vandaag doen:
...- .- -. -.. .- .- --. / --. . . -. / ... -.-. --- ..- - ... / .... . .-.. .- .- ... --..-- / -- .- .- .-. / .--- . / .... . -... - / .-- . .-.. / -- --- .-. ... . / --. . .-.. . . .-. -.. -.-.--