Riddersblad Kapoenen

maand januari

6/1/2019 14u-17u30

Goeiemorgend kapoentjes! Vandaag is het de eerste vergadering van het nieuwe jaar, en wij zijn super benieuwd hoe jullie je vakantie hebben doorgebracht! Wij hebben jullie alvast gemist en kijken er super hard naar uit jullie terug te zien. Vandaag gaan we knutselen om ons lokaal wat op te fleuren, jij komt toch ook helpen hé? 🙂

13/1/2019 14u-17u30

Goeiemorgen kapoentjes! Voor vandaag hebben we goed nieuws en slecht nieuws.
Het slechte nieuws is dat wij ( Giraf en Franse Bulldog ) midden in de examens zitten en dus spijtig genoeg niet kunnen komen...
Het goede nieuws is dat wij super geweldige mega coole jins hebben binnen de scouts die onze super leuke taak voor 1 zondag gaan overnemen, en we zijn ervan overuigt dat ze dat kei goed gaan doen!
We hopen dat jullie even plezant en lief gaan zijn bij hun als bij ons. Tot volgende week!

20/1/2019 10u-17u30

Goeiemorgen kapoentjes! Vandaag gaan we gaan allemaal ( heeeel de scouts samen ) gaan schaatsen!Joepieeeeee!
We hopen jullie allemaal te zien want wij zijn super benieuwd naar hoe jullie vorige zondag met de jins verlopen is!

Wat zeker niet vergeten :
- lunchpakket
- 8euro om de kosten te dekken
- mobib
- om 10 uur aan de lokalen!
- een goed ochternhumeur

27/1/2019

Hallo kapoentjes! Vandaag is het al de laatste zondag van de maand en is er dus geen vergadering.. Geniet ervan om op bezoek te gaan bij de familie of jullie huiswerk te doen of gewoon niets doen! We zien elkaar volgende week, dikke kusjes en knuffels. Giraf en Franse Bulldog