Riddersblad Kapoenen

maand april

1 april 2018 (geen scouts)

Goeiemorgen kapoentjes, jullie leiding heeft héél veel moeten werken op stoofvlees. Daarom geven we vandaag geen scouts en gaan we een beetje rusten om weer wat energie te krijgen. Fijne zondag aan iedereen we zien ons snel terug 😀.

8 april 2018 (geen scouts)

De leiding is op leidingsweekend wat betekend dat er vandaag jammer genoeg geen scouts is. Geniet allemaal nog van jullie paasvakantie en we zien elkaar volgende zondag terug. Jippieeee!

15 april 2018 van 13h-18h

Hallooo kapoentjes! Vandaag gaan jullie nieuwe kindjes leren kennen en wie weet maken jullie daar nieuwe vriendjes. Ja ja, vandaag is het districtsactiviteit in Brussel dus vergeet zeker niet om jullie ABONNEMENT mee te nemen. Wij zien jullie straks & Dikke kusjeees!

22 april 2018 van 10h-17h30

Knor knor knor
Meeih meeih meeih
Roar roar roar
Sjj sjj sjj
Kukeleku kukeleku kukeleku
Wat voor dieren kunnen dat toch allemaal zijn? Hmm... dat gaan wij vandaag te weten komen want we gaan naar de zoo. Afsrpaak om 10uur aan de scouts. De ouders gaan nog een mailtje krijgen in verband met deze uitstap maar wat jullie zeker nodig hebben is:
- Een lunchpakket met: 10uurtje, middageten, 4uurtje & iets om te drinken.
- Een petje moest de zon fel schijnen of een goede regenjas moest het regenen.
- €10

29 april 2018 van 14h-17h30

Vandaag gaan we wat geld verdienen voor de kapoenenkas. Met dat geld gaan we leuke activiteiten kunnen doen op kamp. Hoe? Wij gaan......SNOEPBROCHETTEN verkopen! Hmmm 😋 wij hebben er alvast zin in. Tot straks lieve kapoentjes.