Riddersblad Kapoenen

maand november

Beste ouders,

We vinden het fijn dat veel kapoentjes hun eigen 4uurtje meenemen maar hebben gemerkt dat er tussen de kapoenen vaak jaloezie is over de koekjes/fruit, ook hebben sommigen soms niks bij en dan zorgen wij voor hun voor een 4uurtje. Om dit vanaf deze maand tot het eind van dit scoutsjaar te vermijden zouden wij willen vragen om jullie kind 5euro mee te geven naar de scouts, hiermee zouden we voor elke kapoen een heel jaar lang hetzelfde 4uurtje kunnen kopen. ( Dan kunnen ze ook hun rugzakjes thuis laten. )

Heeft uw kind last van allergieën waarvan we zeker op de hoogte moeten zijn voor de 4uurtjes? Graag iets laten weten zodat wij hiermee rekening kunnen houden.

Alvast bedankt voor jullie begrip!

4/11 14u-17u30

Goedemorgen kapoentjes! Hopelijk hangt jullie Halloween kostuum nog niet te ver weg want vandaag mogen jullie allemaal verkleed naar de scouts komen. Wie zal er het griezeligst uitzien, de leiding of jullie? Wij zijn alvast benieuwd!

11/11 14u-17u30

Goeiemorgen kapoentjes!
Vandaag gaan we mega leuke spelletjes spelen rond de cijfer 11 omdat we vandaag 11 november zijn! Hopelijk is het nog niet te koud en kunnen we een beetje van de zon genieten!
Kusjeees jullie leiding!

17-18/11

Hey kapoentjes! Dit weekend is het Belofteweekend. Jaja jullie lezen het goed! WEEKEND! 2dagen scouts, dat is 2 keer zoveel plezier!
Zeker niet vergeten :
- Tandenborstel, tandpasta, washandje
- Proper onderbroek
- Warme kleren voor in de avond
- Een regenjas
- Slaapzak en matje
- Knuffel
- Een goed humeur
( Prijs en plaats van het weekend zal via mail gecommuniceerd worden. )

25/11

4de Zondag van de maand = geen scouts. Laat mama en papa jullie maar een goed verwennen! Wij gaan jullie alvast missen.

Tot volgende maand kapoentjes!
Giraf en Franse Bulldog