Uniform
Wij vragen dat iedereen buiten kapoenen in volledig uniform naar de vergadering komt. Voor de kapoenen is de pull van onze groep beschikbaar en alleen de das verplicht.

Ons uniform bestaat uit hemd, das (zwart met fluo lint) en groene short/rok/broek. De broek en hemd zijn beschikbaar bij de hopper winkel. Deze zijn redelijk kostelijk omdat ze ecologisch zijn en niet door kinderen worden gemaakt. Wij gaan zelf 4 keer per jaar naar de hopper om voor de leden uniformen te gaan halen. Spreek de groepsleiding aan of mail ( ) even.

Bij de scouts zijn ook 2de hands exemplaren beschikbaar tegen vrije bijdrage. Die zijn echter niet beschikbaar in alle maten. Iedereen met oude uniformstukken mag deze aan ons geven, we proberen zo iedereen van goedkopere uniformen te voorzien.

Kentekens en dassen zijn beschikbaar bij onze scouts zelf. Spreek hiervoor de leiding op de vergadering aan. De volgende kentekens staan op ons uniform: