Riddersblad Wouters

maand mei

Zondag 5 mei: 10h-17h30

Deze zondag is het stadskriebels en dat wil zeggen dat we ons heel hard gaan amuseren, met allerlei sporten en spelletjes. Dus als je een sport wil doen, dat je nog nooit gedaan hebt, kan dit deze zondag. Er gaan ook sporten en spelletjes zijn dat je nog nooit van gehoord hebt of gezien. Vergeet zeker niet een lunchpakket en je mobib en kom in volledig uniform. Komen is de boodschap als je een hele dag wilt amuseren! Groetjes Raksha en Sambua.

Zondag 12 mei: 14h-17h30

Heb je ooit al is gehoord van de jaarlijkse scouts spelen, wel deze zondag is het de dag dat elke wouters zich kan bewijzen. Om op het einde vergadering de meeste medailles te bemachtigen. Het maakt niet uit als je niet de snelste of sterkste bent in deze spelen, want het gaat om wie de beste scout is. Wil jij tonen dat je de beste scout bent, kom dan zeker af!!! Groetjes, Raksha en Sambua.

Zondag 19 mei: 14h- 17h30

Ik weet niet als jullie het al opgemerkt hebben maar dit is al de laatste vergadering van de maand mei. Daarna komt de maand Juni en nadien is het al Juli (=Kamp jeeej). Wat wij vandaag gaan doen zullen jullie wel op dat moment ontdekken. We kunnen jullie wel al zeggen dat jullie zeker moeten afkomen. Tot dan, Sambua en Raksha!

Zondag 26 mei: Geen vergadering

Laatste zondag van de maand. Dit wil zeggen dat er geen vergadering is. Geniet van jullie vrije dag en tot in Juni. Kusjes Sambua en Raksha!