Riddersblad Wouters

maand januari

Zondag 6 januari: Geen scouts

Vandaag is het jammer genoeg geen scouts... Hopelijk hebben jullie allemaal een leuke Kerst en een leuk nieuwjaar gehad! Jullie leiding is volop aan het studeren voor de examens maar geen paniek, we vergeten jullie niet. Volgende week vrijdag is er wel scouts voor jullie! Veel knuffels van jullie lieve leiding, Sambua en Raksha 😘

Vrijdag 11 januari : 18h- 20:30

Vandaag spreken we af om 18 uur aan de lokalen. De ouders mogen jullie terug kopen ophalen rond 20:30. Wij voorzien geen avondeten dus zorg ervoor dat uw kind(eren) al gegeten heeft/hebben. Wij zorgen wel voor een lekker dessertje. We gaan samen een gezellig avondje houden. Neem jullie warme kousen mee en een dekentje om het gezellig te houden. Knuffeltjes en kussentjes zijn ook altijd welkom. Tot dan, Sambua & Raksha!

Zondag 20 januari: 10h-17h30

Vandaag gaan wij allemaal schaatsen, jippieee! We spreken af om 10 uur aan de lokalen. Wees op tijd! Jullie fantastische toffe leiding gaat er jammer genoeg niet bij kunnnen zijn 😢. Wat je zeker moet meenemen:
* €8
* Handschoenen
* Luchpakket
* Abbonement
Amuseer jullie goed en wees voorzichtig bij het schaatsen, we zouden jullie graag heel en volledig terug willen vinden in Februari. Vele kusjes, Sambua & Raksha

Zondag 27 januari: Geen scouts

Vierde zondag van de maand -> geen scouts jammer genoeg. We zien jullie terug in Februari! Tot snel Sambua & Raksha 😊