Riddersblad Givers

Zaterdag 03/09 10u ( aan de lokalen ) - zondag 04/09 11u ( lokalen in Vilvoorde )

Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur! :D

Jullie worden allemaal zaterdag om 10u aan de lokalen verwacht, we vertrekken allemaal samen naar de weekendplaats in Vilvoorde.

Zondag eindigt het weekend in Vilvoorde om 11u.

Wat neem je mee:

• matje
  • slaapzak
  • gamel
  • bestek
  • avondkleren ( warme kleren )
  • drinkbus
  • lunch voor zaterdag middag
  • tanderborstel!!
  • wie naar een nieuwe tak gaat neemt ook kleren mee voor de vuilbak, zeep, en een handdoek

Zondag 11/09 van 14u tot 17u30

Yoooo givers eerste vergadering van het jaar. Wat gaan we vandaag doen? Het lokaal een beetje opruimen zodat we er een leuk jaar in kunnen hebben, verwachtingen stellen en dan natuurlijk spelletjes spelen om elkaar te leren kennen, ook al kennen we elkaar helamaal!

Tot dan  😎

Zondag 18/09 van 10u tot 17u30

Zoals gewoonlijk in september - 3e zondag van de maand = autoloze zondag in Brussel. Dus neem je fiets , een lunchpakket en Lets go voor een fietstocht door Brussel, genieten van de zon en ergens te gaan chillen

Zondag 25/09 GEEN SCOUTS

Bouhouuuu geen scouts vandaag 😢. Maar geen paniek, jullie aller favoriete leiding, (dus ik : vinvis), heeft veel verrassingen voor oktober!