Riddersblad Jonggivers

Eerst en vooral gelukkig nieuwjaar iedereen!!! In januari zijn er maar 2 vergaderingen omdat wij examens hebben: 1 op zaterdag avond en een 10uur vergadering op 16 januari. In februari doen we weer zoals gewoonlijk : 3 vergaderingen per maand, de voorlaatste zondag van de maand : 10u-17u30. Tot dan !!

ZATERDAG 8 JANUARI 18u30-21u :

De bioscopen zijn weer gesloten door corona. Maar geen probleem, wij hebben de oplossing : een filmavond bij scouts Evere ! We voorzien de film en een paar verassingen dus als je nog extra eten/drank wil meenemen (om te delen natuurlijk) dan mag dat altijd. De film begint om 18u30 dus wees op tijd (met een mondmasker)

Zondag 16 januari 10u-17u30:

Vandaag gaan we allemaal samen gaan schaatsen met de scouts. Youhouuuu. Wie zal de mooiste figuren maken? En wie zal er het meest vallen op de baan? Antwoord om 10u aan de lokalen. Vergeet niet om je lunchpakket, een drinkbus en je mobib abonnement mee te nemen. ( handschoenen en lange broek verplicht op de schaatsbaan! )

Xxx, jullie leiding

29/01

Tussen 17u en 22u zijn jullie welkom op het jaarlijkse spaghetti-festijn van de Givers!

Overheerlijke spaghetti en een leuke sfeer gegarandeerd :D