Riddersblad Jonggivers

27/09 GEEN SCOUTS

Net zoals voorbije jaren zal er de laatste zondag van de maand geen scouts gegeven worden. Een perfecte gelegenheid voor een coronaproef familiemomentje, eens uitslapen, mama en papa verwennen, oma bezoeken, huiswerk maken, ...

Tot in oktober! :)

04/10 14u tot 17u30

Dag jonggivers, deze zondag gaan we een groot mafia-metrospel spelen! Eéntje waar dat je veel teamspirit en drijfkracht voor nodig hebt. Het gaat team tegen team zijn en er gaat maar 1 team de winnaar zijn. Breid je dus voor op een intense en competitieve namiddag. Vergeet zeker jullie MOBIB niet, want zonder kun je niet op de metro om een metro spel te spelen😉

Groetjes Arkal en Sifaka

11/10 14u tot 17u30

Dag jonggivers,

Vandaag gaan we naar het Josaphatpark om allerlei opdrachten te doen. Jullie gaan vanalles ontdekken, veel leren over natuur, jullie plan leren trekken en samen werken. Het wordt een heel toffe en leuke dag.

Wat moet je meenemen?

-GSM (alleen maar voor de 3de jaars !!)

-regenjas (als het regent)

Tot zondag.

Groetjes Arkal en Sifaka♡

18/10 van 10u tot 17u30

Jonggivers!!! Zondag gaan we terug naar de roets van het bouwen van constructies en gebouwen. Vroeger had de mens het bouwmateriaal van vandaag niet. Hoe werd dit dan gedaan, vraag je je waarschijnlijk af!? Met touw en houten balken natuurlijk!!! We gaan jullie leren driepikkels en balken aan elkaar sjorren. Jullie gaan een constructie moeten bouwen en daarvoor moet je natuurlijk fantasierijk zijn. Laat die fantasieën dus werkelijkheid worden. Tot zondag!

Groetjes Arkal en Sifaka

GEEN SCOUTS