Riddersblad Jonggivers

03/10 van 14u tot 17u30

Hello hello jonggivers. Klaar voor een nieuwe super toffe maand met jullie favoriete leiding? Jaaaaa Voor deze eerste vergadering van de maand gaan we ons jaarlijks metrospel spelen !!! Dus neem zeker jullie abonnement mee (en telefoon voor de 2/3de jaar) en kom om 14u aan de lokalen. Tot dan !

10/10 van 14u tot 17u30

Hey jonggivers. Onze planeet is niet helemaal in zijn goede staat. De klimaatcrisis is een feit en ze wordt steeds voelbaarder. Als we willen voorkomen dat de planeet onbewoonbaar wordt kom dan zeker deze zondag en dan vertellen we jullie iets meer over 🙂 Breng zeker jullie abonnement mee ( en telefoon voor 2/3de jaar) Tot dan !

17/10 van 14u tot 17u30

Hello hello, zondag is het de dag tegen armoede. We gaan jullie op zondag proberen te doen begrijpen hoe mensen in armoeden door het leven moeten gaan. De spelletjes, dat we gaan spelen, draaien dus rond ongelijkheid dat de armoede met zich mee draagt en met de moeilijken heden als gevolg. En hopenlijk kijken jullie na de vergadering op een andere manier naar armoede in de wereld. Tot dan!

24/10 van 10u tot 17u30

Vandaag gaan we met heel de scouts naar het bos! Kleed je goed warm aan want we zijn een hele dag buiten, ook als het regent :D

Vergeet ook geen lunch en een Mobib.

Geen scouts :(