Riddersblad Jonggivers

Scouts vergaderingen zondag 4, 11 en 18 april

We gaan de scoutsvergaderingen deze maand geven zoals de maand februari. Met de socialdistancing die we moeten respecteren, gaan we de groep weer in 2 delen.

We zijn dus van plan leiding te geven aan groep 1 op zondag 4 april en groep 2 op zondag 11 april. Op 18 april zijn de twee groepen welkom, maar blijft iedereen tijdens de vergadering in zijn groep. Wie in welke groep zit, is hieronder te vinden. Als je van groep wilt veranderen is dit pas mogelijk vanaf volgende maand, want de groepen zijn nu al vast gesteld. Maar als je volgende maand de zondag van jou groep niet kunt, moet je gewoon een mailtje te sturen en wij lossen dat op.

De vergaderingen van 4 en 11 april gaan zoals gewoonlijk door om 14u en gaan identiek zijn. Vergadering op 18 april start om 10u.

Deze maand gaan we rondreizen in Azië. We gaan met de verschillende culturen en spelletjes van Azië in contact komen. Bij hun staat flexibiliteit en kracht centraal en dit gaat enkel met een sterke en gezonde geest. Dus een kleine tip voor jullie om jullie geest helder te houden. MEDITEREN!

Tot komende zondagen!!!

Groetjes Sifaka en Arkal

Groep 1 (4 april om 14u en 18 april om 10u): Herni, Lucie Vervaet, Marie, Zoé, Dago, Pieter, Nina, Merel, Dante, Melissa, Pauline, Loes

Groep 2 (11 april om 14u en 18 april om 10u): Emile, Arthur, Simon, Baptiste, Alix, Elinore, Aaron, Noor, Azur, Vincent, Edo, Lucy Pattyn