Riddersblad Jonggivers

29/05 geen scouts, laatste zondag

ZATERDAG 4 juni 19u-21u30

De leiding zitten in de examens (en misschien sommigen van jullie ook) maar geen paniek we hebben een oplossing : een filmavond bij scouts Evere !

We voorzien de film en een paar verassingen dus als je nog extra eten/drankjes wil meenemen (om te delen natuurlijk) dat mag altijd.

De film begint om 19u dus wees op tijd :D Tot dan !

12 juni : Geen scouts

Jammer genoeg geen scouts vandaag maar het is vaderdag dus denk eraan, maak een cadeautje voor je vader 😉

19 juni 9u-17u30 afspraak in BRUSSEL-NOORD

Vandaag gaan we met heel scouts Evere naar zeeeeee. Op het programma: zandkastelenwedstrijd, zwemmen en beach-volley.

Neem dus zeker mee je lunchpakket, een zwempak, zonnecrème, een pet (of een bob) en water !

Afspraak om 9u in BRUSSEL-NOORD omdat de trein niet op ons zal wachten :(

25 juni : InfoBBQ

Jullie zijn verwachten vanaf 19u voor informatie over het kamp of gewoon om van een gezellige barbecue te genieten.

Het kamp vindt plaats van 13 tot 23 juli, dus dit kan alvast genoteerd worden :)