Riddersblad wouters

Zaterdag 03/09 10u ( aan de lokalen ) - zondag 04/09 11u ( lokalen in Vilvoorde )

Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur! :D

Jullie worden allemaal zaterdag om 10u aan de lokalen verwacht, we vertrekken allemaal samen naar de weekendplaats in Vilvoorde.

Zondag eindigt het weekend in Vilvoorde om 11u.

Wat neem je mee:

• matje
  • slaapzak
  • gamel
  • bestek
  • avondkleren ( warme kleren )
  • drinkbus
  • lunch voor zaterdag middag
  • tanderborstel!!
  • wie naar een nieuwe tak gaat neemt ook kleren mee voor de vuilbak, zeep, en een handdoek

Zondag 11/09 van 14u tot 17u30

Nu is de eerste echte vergadering als woutergroep, daarom gaan we de nieuwe wouters hartig verwelkomen. We gaan zondag kennismakingsspellen spelen om de 1ste jaars direct te leren kennen. Aan de hand van deze spelletjes gaan we ook de patrouilles kunnen vormen. Bereid jullie dus voor op een dag vol plezier en ondekkingen.

Zondag 18/09 van 10u tot 17u30

Zoals jullie al weten is er elk jaar een dag waardat de auto's niet rijden aka autoloze zondag. Jullie kunnen het al raden! We gaan een fietstocht in heel Brussel doen, waardoor je Brussel zelf beter gaat leren kennen. Fiets meenemen is dus de boodschap! De vergadering is om 10u, dat wil zeggen dat een lunchpakket en drinkbus ook noodzakkelijk zijn. Niet vergeten dus :) We kijken er al naar uit om met jullie een leuke autoloze dag te beleven.

Zondag 25/09 GEEN SCOUTS

Laatste weekend van de maand = geen scouts = mama & papa helpen met klusjes!