Riddersblad wouters

5 februari

Er is spijtig genoeg geen scouts, omdat de wouterleiding op een wel verdiende vakantie is na hun exames!!!

12 februari 14u-17u30

Hey scoutsliefhebbers!!! Deze zondag gaan we gezelschapsspelletjes spelen en misschien zelf eentje maken. Het is dus het moment om je wouterbrein de vrije loop te laten gaan, om het beste gezelschapspelletje dat scouts Evere ooit heeft gezien te creëren. Kom dus zeker af om je ideëen te bundelen met de rest van de groep en zo een nieuw spel te maken.

Tot dan!!! Groetjes Ikki en Sambua

19 februari 10u-17u30

Zondag is het onze jaarlijkse pannenkoekenverkoop, waarmee we onze wouterkassa kunnen aanvullen voor kamp. We verwachten alle wouters op zondag, zodat we zoveel mogelijk pannenkoeken kunnen bakken en verkopen. Het is een 10uurs vergadering, dus neem zeker een lunchpakket mee en misschien is er een pannenkoek als desert! Natuurlijk gaat dit alleen als er genoeg zijn! De mensen die pannenkoeken willen eten en misschien iets drinken zijn welkom vanaf 14u, want wij gaan het wouterlokaal omvormen tot pannenkoekenhal. Ook kunnen jullie nog pannenkoeken kopen na de vergadering! Dus allemaal zeker komen en tot zondag!

Groetjes Ikki en Sambua

26 februari

Laatste zondag van de maand, dus er is geen vergadering. Volgende maand zijn we er weer om ons samen te amuseren!