Riddersblad wouters

Zondag 4 april 2021 van 14u-17u30: CRYPTOPAASEITJESTOCHT

De paashaas was dit jaar van mening dat het wat moeilijker mocht zijn. Hij vrees dat een klassieke Pasen voor alle slimme wouters van scouts Evere te saai zou zijn en heeft daarom een cryptopaaseitjestocht georganiseerd!

De ‘WAT’ blijft hetzelfde: ZOVEEL MOGELIJK PAASEITJES VINDEN EN OPRAPEN!!!

De ‘HOE’ en ‘WAARVOOR’ kreeg een lichte aanpassing.

Chocolaadjes wil je toch niet missen he 😉

Dikke kusjes,

Hathi, Sahi en Nagaina xxx

Zondag 11 april 2021 van 14u-17u30: SCOUTSVERGADERING

Gegroete lieve leden van Scouts Evere,

De afgelaste vergadering is afgelast, en er is dus WEL vergadering vandaag, JOEHOE! Meer info volgt zo snel als we kunnen: hier, op de facebook en in je mailbox!

Dunne kusjes,

Zondag 18 april 2021 van 10u tot 17u30: EMOTIEVERGADERING

Beste Wouterinos en Wouterinas,

Vandaag wordt een rollercoaster van emoties: Iedereen kiest een team, of dat nu Team Enthousiast, Team Boos, Team Verbaasd of Team Teleurgesteld is, en dan strijden de emoties om de controle van het brein! Neem liefst jullie MIVB abonnement mee, want we gaan op stap! En of we ons gaan amuseren? T’zal wel zijn 😉 Tot dan!

Gretige kusjes,

Zondag 25 april 2021: GEEN SCOUTS

Elaba

Ben je nu echt komen kijken of het scouts is vandaag? Je weet ondertussen toch dat er de laatste zondag van de maand geen scouts is? Omdat je hier nu toch bent, krijg je een opdracht van ons:

Zorg dat je vandaag een goede daad doet! Help iemand die je graag ziet, iemand die je niet kent op straat, of jezelf, maar zorg dat je vanavond ga slapen met het gevoel dat je de wereld een betere plek hebt gemaakt. Het is een zalig gevoel, probeer het!

Zondagse groetjes,