Riddersblad wouters

27/09 GEEN SCOUTS

Net zoals voorbije jaren zal er de laatste zondag van de maand geen scouts gegeven worden. Een perfecte gelegenheid voor een coronaproef familiemomentje, eens uitslapen, mama en papa verwennen, oma bezoeken, huiswerk maken, ...

Tot in oktober! :)

4/10 14u tot 17u30

2 weken geleden mochten we allemaal met de fiets op straat maar binnen een paar jaren mogen we met de auto op straat!

Voorrang aan rechts, geen gsm aan het stuur, op de juiste plaatsen parkeren, … ai ai ai! Zoveel verkeersregels dat we moeten onthouden!

Maar maak je geen zorgen! Na vandaag kan je jouw rijexamen zorgeloos afleggen!

Heb je thuis speelgoed-auto’s liggen? Vergeet dan zeker niet je mooiste en snelste auto’s mee te nemen!

Tot dan xxx

11/10 14u tot 17u30

Bijna 8 miljard mensen op aarde leven samen met elk hun eigen stijl, cultuur, smaak, favoriete film en geloofsovertuiging zoals: Hindoeïsme, Christendom, Islam, Jodendom, Atheïsme, Agnosticisme,…

Maar wat is dat nu eigenlijk een geloofsovertuiging?

Voor wat dient een kerk/moskee/…. nu eigenlijk en hoe ziet dat eruit?

Ook zo benieuwd als ons? Dan moet je er zeker bij zijn! (+ we hebben een heel toffe verrassing voor jullie, iets onvergetelijk, en het heeft iets te maken met de Onze-Lieve-Vrouw kerk!)

Groetjes,

Jullie lievelingsleiding,

Hathi en Nagaina !

18/10 10u tot 17u30

Stille geesten in de nacht

Op iedere hoeken, houden ze de wacht

Met Halloween zie je ze lopen, doe jij de deur nog open?

3 keer raden wat het thema van vandaag is :P ! Ja Ja, het is Halloween, dus trek je mooiste halloween pakje aan en breng je engste horrorverhalen mee!

Griezelige kusjes, jullie leiding!

25/10 GEEN SCOUTS

Helaas pindakaas! Vandaag gaan we jullie heel hard missen want er is geen scouts!

Ruim je kamer wat op, geef je mama en papa wat liefde en dan zien we jullie volgende week terug voor een top vergadering!

Dikke kusjes,

Hathi en Nagaina xxx