Riddersblad wouters

Vrijdag 10juni: 19h00-21h30

Hey wouters! Er zijn deze maand maar 2 vergaderingen maar daarom niet minder tof!

We gaan vanavond een film kijken, kom dus zeker af en dan maken we het gezellig !

zondag 19Juni: 9-17h30

Gelieve dit inschijvingsformulier zo snel mogelijk in te vullen (ook al komt uw kind niet mee). Op die manier kunnen wij op tijd de trein reserveren en maken wij geen onnodige kosten door te veel plaatsen te reserven. Om ze in te schrijven kan u op deze link klikken: https://forms.gle/W7eppuzz8qkzBSnFA

Bindend inschrijvingsformulier zee 19/06/2022

Op zondag 19 juni 2022 gaan we met de hele scouts naar de zee! We spreken buiten af om 9u00 STIPT aan de hoofdingang van het Noordstation, waar we per tak verzamelen! Wat neem je mee? - Petje en zonnecrème - Lunchpakket - Drinkbus met veel water (- Strand en zee speeltjes, frisbees, ballen) - GRATIS, de scouts trakteert. - Regenjas indien het slecht weer is maar laten wij hopen van niet ;) De deadline om zich in te schrijven is zondag 5 juni 2022. Op die manier kunnen wij op tijd nog het aantal plaatsen reserveren voor de trein.

forms.gle

• Wanneer? Zondag 19 juni 2022
  • Hoe laat? We spreken af om 9u00 STIPT
  • Waar? Buiten aan de hoofdingang van het Noordstation

Wat neem je mee?

• Petje en zonnecrème
  • Lunchpakket (zorg voor genoeg water bij warm weer)
  • (Strand en zee speeltjes, frisbees, ballen)
  • GRATIS, de scouts trakteert.

Zaterdag 25 juni: Infobbq kamp.

• Wanneer? 25 juni om 19uur.
  • Waar? Aan de lokalen.
  • Wat? Die dag krijgen jullie per tak informatie over het kamp.

Verdere informatie over het kamp volgt nog in een latere mail. Wat we wel al met zekerheid kunnen meedelen is dat het kamp op volgende data doorgaat:

• Kapoenen: 18 t.e.m. 23 juli
  • wouters/ Jonggivers: 13 t.e.m. 23 juli