Riddersblad wouters

De maand januari is altijd een beetje een speciale scoutsmaand, want de leiding is dan druk bezig met hun examens. De vergaderingen zijn dus vaak op andere momenten dan zondag van 14u-17u30, maar dat houdt ons niet tegen om toffe dingen te doen, bekijk het riddersblad dus goed en regelmatig!

Zaterdag 9 januari 2021 van 19u-21u: MOVIENIGHT

Gelukkig nieuwjaar lieve Wouten!

Het nieuw majestueus jaar trappen we in stijl af met een gezellig avondje film kijken. De leiding zorgt voor een hoop films waaruit jullie kunnen kiezen en uiteraard ook hapjes en drankjes om dit in stijl te vieren, HOERA!

Vette groetjes,

Nagaina, Hathi & Sahi

Vrijdag 29 Januari 2021 van 19u-21u: NACHTSPEL

Gegroet lieve kindertjes,

Met de start van het tweede scoutssemester, kunnen we natuurlijk beginnen uitkijken naar het grootste en leukste moment van het scoutsjaar: HET SCOUTSKAMP! We vertellen jullie nog wel hoe dat allemaal in zijn gang gaat, maar een van de dingen die we daar doen zijn nachtspellen! Dit zijn spelletjes ’s avonds als het donker is waarbij je helemaal in donkere kleren aankleed bent en moet proberen te sluipen en verstoppen zodat de leiding of andere Wouters je niet zien. En jullie leiding dacht nu, wat als we dit nu al eens oefenen in Evere, vanavond? Kom vandaag dus zeker in donkere warme kleren (ook nog steeds je scoutshemd uiteraard) en neem eventueel een zaklamp mee (moet niet)!

Sappige groetjes,

Nagaina, Hathi & Sahi