Riddersblad wouters

05/01 GEEN SCOUTS

Heyhey Wouters! Het is al een jaar geleden dat we jullie gezien hebben :o ( snappen jullie de mop? ) Deze maand is het een hele speciale maand, de leiding heeft namelijk grote examens... :( Dit betekend dat het niet elke zondag scouts gaat zijn, maaarrrr wel dat op zondagen dat het scouts is, extra leuk gaan zijn!!

10/01 van 18u30 tot 20u30

Huh? Dit is toch geen zondag? Inderdaad! Deze week is een uitzondering, en we gaan ook iets buitengewoons cool doen, jipieee! Wil je weten wat? Kom dan zeker af. Wij kijken al uit naar al jullie verhalen van de afgelopen weken!

12/01 GEEN SCOUTS

Jammer genoeg is het vandaag weer geen scouts... :( Wij hebben nog steeds examens, maar we beloven goed te studeren zodat we jullie nog meer kunnen bijleren!

19/01 van 10u tot 17u30

Heyhey wouters! Na al die rare weken gaan we eindelijk schaatsen! We gaan samen met heel de scouts ons wagen op het gladde ijs, spanneeenddd!

Wat zeker niet vergeten :

- Jullie abbonement van de MIVB

- Een stevig lunchpacket ( want het wordt een lange, stevige en sportieve dag vol plezier )

- Handschoenen, want zonder mag je de schaatsbaan niet op

- 10euro

Tot dan :D

26/01 GEEN SCOUTS

De leiding zet hun eindsprint van de examens in dus zal er ook vandaag helaas geen scouts zijn :( Volgende maand zijn we weer helemaal terug met veel zondagen vol leuke spelletjes, en zeker niet te vergeten, met ons heus Wouter-Pannenkoekenfestijn!

Tot volgende maand Wouters!

Dikke knuffel, kus, high-five van Bagheera, Raksha en Marala