Riddersblad wouters

Zondag 30 mei: GEEN SCOUTS

Er staan 2 domme blondjes bij het stoplicht. Zegt de een: ‘Het is groen.’. Zegt de ander na even nadenken: uhm een kikker?

Bij deze: fijne zondag en vergeet zeker niet van het zonnetje te genieten hihi

Groetjes

Hathi, Sahi en Nagaina xxx

Vrijdag 11 juni van 19u tot 21u: Verassingsavond

Vandaag wordt volgens ons weer een van jullie tofste vergaderingen: want jullie moeten vanavond niets doen, in gezellige kleren afkomen en wat zoetigheden meepakken. Klinkt als een geslaagde vrijdagavond die je zeker niet wilt missen toch?

Dikke kusjes,

Jullie leiding xxx

20 juni 9u15 tot 17u30: ZEEVERGADERING (afspraak aan Brussel-Noord)

HeyHoi Wouters! Vandaag gaan we met heel de scouts naar de zee, jipieeee

Wat zeker niet vergeten :

- lunchpakket

- zonnecrème (al ingesmeerd zijn en meenemen )

- Alle strand en zeespulletjes die je maar wil, zolang je het zelf kan dragen ;)

- een petje, VERPLICHT

- we spreken om 9u15 af voor de hoofdingang van Brussel-Noord om daar samen een trein te nemen. We zullen op dezelfde plek weer toekomen rond 17u30.

Vrijdag 25 juni van 19u tot 21u:

Omdat vorige vrijdag zo tof was, houden wij vandaag een gelijkaardige avond, maar dan met wat meer spanning en beweging. Dus geen zorgen, want als je het vorige week hebt moeten missen, krijg je vandaag de mogelijkheid om er deze keer toch bij te zijn :P

Bisous bisous,

Jullie leiding xxx