BELOFTEWEEKEND 13-14 NOVEMBER

Beste ouders  

De tweede scoutsmaand is alweer bijna achter de rug. Bij deze delen wij graag met jullie alle informatie mee over het belofteweekend dat zal plaatsvinden in Werchter het weekend van 13 t.e.m. 14 november.

Voor diegene die nog onbekend zijn met het begrip belofteweekend: het belofteweekend is het tweede en ook meteen laatste scoutsweekend van het scoutsjaar. Op dit weekend zorgt de leiding natuurlijk weer voor topactiviteiten, maar worden er ook scoutsbeloftes gemaakt. Hopelijk kan iedereen zijn belofte een volledig jaar houden.  

We spreken zaterdag 13 november om 9uur af aan de scoutslokalen. Er zal geen middageten worden voorzien. Daarom vragen wij dat de kinderen een lunchpakket meenemen. Om 9uur vertrekken we dan vanaf de scoutslokalen samen naar de weekendplaats, we rekenen erop dat er voldoende ouders mee kunnen rijden. Het exacte adres van de weekendplaats is: Nieuwebaan 10, 3118 Werchter. Het weekend eindigt met een sluiting in Werchter om 11u, daar komen jullie dus jullie kinderen ophalen.  

Wat jullie kinderen nodig hebben om er een geslaagd weekend van te maken:  

  • volledig uniform
  • Lunchpakket voor zaterdagmiddag
  • slaapzak
  • matje - gamel + beker + bestek
  • voldoende warme kledij

De kostprijs van dit weekend is €20 te storten op volgend rekeningnummer BE39 0682 3768 8019 met volgende vermelding: “belofteweekend + naam kind(eren)”

Indien er vragen zijn, aarzel zeker niet om ons te contacteren via groepsleiding@scoutsevere.be

Met scouteske groeten,

De groeps & leiding