Stoofvlees 20/03/21

Beste ouders, vrienden en sypathisanten,

Binnenkort is het zo ver, dan kunnen we allemaal overheerlijke stoofvlees en vol-au-veggie eten in ons kot!

๐—•๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป
Bestellen kan via de link https://stoofvlees.scoutsevere.be/ .
Lukt het niet om via de link te bestellen, dan kan je altijd naar het nummer van Leguaan bellen: 0499/57.90.45 of een mail sturen naar: stoofvlees.evere@gmail.com.
Na je bestelling kan je het geld storten op :
BE39 0682 3768 8019
Met in de communicatie : naam + stoofvlees
๐—ฃ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜‡๐—ฒ๐—ป
- Volwassen portie 10 euro (geen kinderporties )
- Wijn (rood/wit) 9 euro
๐—”๐—ณ๐—ต๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป
U bent zaterdag 20 maart tussen 11u30 en 19u30 welkom aan de scoutslokalen. Onze voorkeur gaat uit naar met de fiets langskomen en onze fietsenparking te gebruiken.
๐—Ÿ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป
Voor risicopatiรซnten of voor een bestelling groter dan 8 porties leveren wij gratis aan huis. Voldoet u niet aan deze criteria, dan bedragen de leveringskosten 5 euro.
Er wordt zaterdag geleverd tussen 13-15 uur en 16-18 uur. U krijgt een week op voorhand een sms met wanneer u uw bestelling kan verwachten. Voorzie daarvoor uw eigen potten/Tupperwares (wij voorzien geen potjes).
Let op!! Leveren kan enkel binnen deze gemeenten: Schaarbeek, Evere, Laken, Neder-over-heembeek, Sint Joost, Haren en Sint-Lambrechts Woluwe.
๐—˜๐˜…๐˜๐—ฟ๐—ฎ'๐˜€ :
- Stoofvlees en veggie worden koud/lauw geserveerd.
- Frietjes laten we dit jaar achterwege.
- De inkomsten van deze drive-in worden gebruikt voor het onderhoud van onze lokalen en het kamp.
- Het stoofvlees alsook de veggie kunnen perfect ingevroren worden voor een heel jaar stoofplezier.
Heeft u nog vragen? Contacteer ons zeker!
Stevige linker,
Scouts Evere