Uniform

Wij vragen dat iedereen, buiten de kapoenen, in volledig uniform naar de vergadering komt. Voor de kapoenen is enkel de das verplicht. Er zijn ook pulls beschikbaar indien gewenst.

Ons uniform bestaat uit een hemd, zwarte das (met fluo lint) en groene short/rok/broek. Het hemd en de short/broek/rok zijn beschikbaar bij de Hopper winkel. Deze zijn redelijk kostelijk omdat ze ecologisch zijn en niet door kinderen gemaakt worden, doorgaans gaan deze ook een aanzieklijk aantal jaren mee.

Bij de scouts zijn er ook 2de hands examplaren beschikbaar tegen lagere prijzen. Die zijn echter niet beschikbaar in alle maten. Iedereen met oude uniformstukken mag deze zeker aan ons geven, we proberen zo iedereen van goedkope uniformen te voorzien.

Kentekens en dassen zijn bij onze scouts zelf beschikbaar. Spreek hiervoor Butskop (Victor) aan na de vergadering.

De volgende kentekens staan op ons hemd: