Inschrijven en betalen

Reeds ingeschreven?

Vergeet niet om jaarlijks je lidgeld te betalen: 45€ (10€ voor leden met lidgeld op maat) overschrijven op het rekeningnummer BE39 0682 3768 8019 met in mededeling: "inschrijving van 'naam kind' + 'jaar' ". Dit moet voor 15 oktober, want dan betalen we het inschrijvingsgeld voor elk lid aan Scouts & Gidsen Vlaanderen. Het inschrijvingsformulier moet je niet opnieuw invullen.

Zin om eens van scouting te proeven?

Uw dochter of zoon mag twee keer gratis komen proberen (zie 'Riddersbladen' voor mogelijke data en uren) voor dat hij zich moet inschrijven. Uw kind kan dan gewoon afkomen en meedoen, volledig verzekerd en zonder uniform!

!OPGELET!
Scoutsjaar 2020-2021:
Met pijn in het hart moeten we meedelen dat er voor de leeftijdscategorieën
Kapoenen (geboortejaren 2013-14)
Wouters (geboortejaren 2010-11-12)
Jonggivers (geboortejaren 2007-08-09)
een wachtlijst is. Door de recent toegenomen populariteit van jeugdbewegingen kan onze leidingsgroep (nog) niet volgen en moeten we uit veiligheid een maximum aantal leden handhaven. Is uw kind uit een van deze geboortjejaren, vragen we u om niet te komen proberen, maar ons een mailtje te sturen met de naam en geboortejaar van uw kind, zodat we hem/haar in de juiste wachtlijst plaatsen. We contacteren u dan vanaf dat we zien dat er terug plaats is.

Hoe inschrijven?

Nadat uw kind is komen proberen, kan u onderstaand formulier invullen en het jaarlijks inschrijvingsgeld (45 euro) overschrijven op het volgende rekeningnummer: BE39 0682 3768 8019 met in mededeling: "inschrijving van 'naam kind' + 'jaar' "
Als u deze stappen goed doorlopen heeft, is uw kind officieel ingeschreven! Welkom!

We zullen zeker contact opnemen als er iets niet in orde is of indien we nog extra vragen hebben. Aarzel zelf ook niet om ons bij vragen of opmerkingen te contacteren via mail (groepsleiding@scoutsevere.be), telefoon of ons lekker gezellig aan te spreken op zondag.

Lidgeld op maat

We willen ieder kind de kans geven om lid te worden van scouting. Geld mag daarbij geen rol spelen. Voor wie het financieel wat moeilijker is, bestaat het 'Lidgeld op maat'. Je betaalt dan 10 euro lidgeld per kind, hebt verminderde kosten voor weekends en kampen, en krijgt eveneens automatisch korting op scouts-hemden/broeken/rokken in de Hopper scoutswinkels. Spreek de leiding hierover aan of vink het vakje "Ik wil gebruik maken van de mogelijkheid voor verminderd lidgeld" hier beneden aan.

Varia

Bij vergaderingen worden er soms foto's genomen die achteraf te vinden zijn op de facebookpagina van onze scouts, laat zeker weten indien u hier niet akkoord mee bent, dan houden we daar rekening mee.

Onze scouts- en gidsengroep hecht veel belang aan de privacy van leden, leiding, ouders en sympathisanten.
Via deze link vinden jullie onze privacyverklaring waarin uitgelegd staat welke persoonsgegevens we verzamelen en verwerken. We doen dit steeds in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR).