Hoe inschrijven?

Je dochter of zoon mag twee keer gratis komen proberen (zie 'Riddersblad' voor mogelijke data en uren) voor dat hij zich moet inschrijven.

Vul onderstaand formulier in en schrijf de som van 45 euro over op het volgende rekeningnummer: BE39 0682 3768 8019 met in mededeling: "inschrijving van 'naam' + 'jaar' "
Als u deze stappen goed doorlopen heeft, is uw kind ingeschreven! Welkom!

We willen ieder kind de kans geven om lid te worden van scouting. Geld mag daarbij geen rol spelen. Voor wie het financieel wat moeilijker is, bestaat het verminderd lidgeld. Je betaald dan 20 euro lidgeld. Spreek de leiding hierover aan of vink het vakje "Ik wil gebruik maken van de mogelijkheid voor verminderd lidgeld" hier beneden aan.

We zullen zeker contact opnemen als er iets niet in orde is of indien we nog extra vragen hebben. Aarzel zelf ook niet om ons bij vragen of opmerkingen te contacteren via mail, telefoon of ons aan te spreken op zondag.

Bij vergaderingen worden er soms foto's genomen die erna te vinden zijn op de facebookpagina van onze scouts, laat zeker weten indien u hier niet akkoord mee bent.

Onze scouts- en gidsengroep hecht veel belang aan de privacy van leden, leiding, ouders en sympathisanten.
Via deze link vinden jullie onze privacyverklaring waarin uitgelegd staat welke persoonsgegevens we verzamelen en verwerken. We doen dit steeds in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR).