Riddersblad kapoenen

03/10 van 14u tot 17u30

HeyHey kapoentjes! 

Vandaag gaan we testen wie de snelste kapoen is, de sterkste kapoen, de zotste kapoen, de grappigste kapoen,.... We gaan iedereen zijn talent ontdekken in de Kapoen-O-Lypische-Spelen :D 

Kom zeker af en ontdek je talent :) 

10/10 van 14u tot 17u30 

Vandaag gaan we de geschiedenis van Scouts Evere achterhalen door een grote quiz.. spanneeeend! 

17/10 van 14u tot 17u30

Gisteren heeft er een mysterieuze verdwijning plaatsgevonden op de scouts... Weet jij wie er mist? Wie is de dader? Hoe is dit kunnen gebeuren? Laten we dit samen uitzoeken! 

24/10 van 10u tot 17u30

Vandaag gaan we met heel de scouts samen naar het bos! We spreken om 10 uur stipt af aan de lokalen.

Kleed je warm aan, we zitten een hele dag buiten! Ook als het regent :) 

Vergeet ook zeker je lunchpakket en Mobib niet :) 

31/10 

Laatste zondag van de maand, geen scouts vandaag dus! Happy Halloween en tot volgende week :D 

Woordje van de kapoenenleiding : 

Beste ouders, 

Sommige onder jullie zullen de werking van de scouts al kennen, maar voor de nieuwe ouders overloop ik hier graag even de werking. :) 
Elke zondag van de maand is er scouts, behalve de laatste zondag van de maand. Dit doen we zodat wij met de leiding een dag vrij hebben waar we kunnen vergaderen. 
Elke zondag starten we om 14uur ( soms 10u ) met een opening. Tijdens deze opening wordt er verwacht dat iedereen in uniform is. Het uniform van de kapoenen is enkel een das ( maar een hemd of groene broek mag zeker ook! )
Elke zondag krijgen de kapoenen ook een 4uurtje, hiervoor ga ik wel een bijdrage vragen van 5 euro voor een heel jaar. Als uw kind allergisch is, mag u dit laten weten en dan wordt hier rekening mee gehouden. 
We eindigen de scouts om 17u30 met een sluiting. Tijdens deze sluiting worden vaak nuttige dingen meegedeeld zoals de activiteit van de week erna, eetfestijn dat eraan komt,... 

Als laatste zal u merken dat er dit jaar wat wisseling zal zijn bij de kapoenenleiding. Ik, Franse Bulldog, ben de vaste kapoenenleiding en zal elke zondag aanwezig zijn. Aangezien ik alleen ben krijg ik de hulp van onze drie superleuke Jins & jinleiding :D Zij zullen elke zondag onder elkaar afwisselen en ook meekomen op kamp als kapoenenleiding. 

Moest u nog vragen hebben mag u deze altijd stellen! 
Via mail : kapoenen@scoutsevere.be 
Via sms of bellen : 0470018968
Of voor/na de scouts

Groetjes en tot zondag, 

Franse bulldog aka Katrien 
Golden Retriever aka Kenza
Markhoor aka Emma
Haflinger aka Paulien