Riddersblad kapoenen

Zondag 27 oktober: GEEN VERGADERING

Zondag 3 november van 14u tot 17u30: HALLO-WIN

Liefste kapoentjes,

Jammer genoeg hebben we de kans niet gehad om samen Halloween te vieren, maar wees niet verdrietig! Jullie super leiding heeft daar een oplossing voor gevonden! We vieren het opnieuw, zondag op de scouts! We gaan de tradities een beetje veranderen want aanbellen bij de mensen gaan we vandaag niet doen : In plaats daarvan wachten er griezelige monsters op jullie in de kelder en nog tal andere angstige activiteiten! Wij staan alvast te bibberen van het angst!

Tot dan!

Butskop en Ara

Zondag 10 november van 14u tot 17u30: CHIRO VS SCOUTS KAMPIOENSCHAP

Hey hey allerbeste kapoentjes!

Maar zijn jullie wel de allerbeste? Vandaag gaan jullie jezelf kunnen bewijzen met een derby tegen Chiro Schaerbeek! Jullie gaan allerlei opdrachten moeten uitvoeren tegen hun en uiteraard ook proberen te winnen! 😋

Slaap goed uit en eet lekker veel vitamientjes vooraleer jullie naar de scouts komen, want de eer van scouts Evere ligt in jullie handen!

Jullie coaches staan klaar om jullie te trainen!

Veel kusjes van coach Butskop en coach Ara

Vrijdag 15 november om 19u (aan de lokalen) tot zondag 17 november om 11u (in Werchter): BELOFTEWEEKEND

Gegroet kapoenies!

Een scout zijn is al spelend de wereld ontdekken, zeker als kapoen. Je leert met anderen omgaan en je ontdekt wat een groep beter kan dan de som van zijn individuen, door te doen wat echt belangrijk is in het leven: Zich amuseren! Maar, een scout zijn is nog meer: Samen willen we de wereld verbeteren. Al is het maar iets piep-piepklein, we dragen ons steentje bij. Hiervoor doen alle scouts, elk jaar, een scoutsbelofte, iets dat we vorig jaar minder goed gedaan hebben maar nu extra op gaan letten, of iets dat al goed was maar dat we nog beter kunnen. Uiteraard duurt dit niet een heel weekend en spelen we ook een giga mega leuke spelletjes! We verwachten iedereen met een volle buik (al avond gegeten) op vrijdag 15 november om 19u aan de lokalen. Vandaaruit vertrekken we met de nodige auto’s naar de weekendplek: Nieuwebaan 10, 3118 Werchter. Daar beleven we een topweekend en vragen we dat de ouders hun kind komen halen op datzelfde adres, op zondag 17 november om 11u! Het weekend kost 25€ per kind, te betalen in cash aan de groepsleiding op vrijdag. Wij kijken er ontzettend naar uit!

Dikke knuffel,

Ara & Butskop