Riddersblad kapoenen

Zondag 6 juni van 14-17h30

Hallo kapoentjes,

Vandaag is het de laatste vergadering van het jaar (met enkel de kapoenen) met jullie favoriete, geniale, fantastische, super creatieve, actieve leiding! (mopje! 😄) Om het jaar mooi af te sluiten hebben wij een tof spel voorbereid, kom zeker om 14h naar de vergadering en neem als het kan je abonnement en je goed humeur mee, wij doe de rest!

Zondag 13 juni: GEEN SCOUTS

Helaas zitten de leiding nog volop in de examens (branden jullie een kaarsje voor ons?) dus  is er vandaag geen vergadering, dus geniet van het mooie weer!

Zondag 20 juni van 9u15-17u30: ZEEVERGADERING (afspraak in Brussel-Noord)

Joepie het is (hopelijk) mooi weer en we trekken met heel de scouts naar de zee!!

Enkele praktische zaken :

• Lunchpakket meenemen
  • Zonnecrème ( al ingesmeerd zijn en meenemen! )
  • Petje aandoen
  • Leuke strand en zeespullen meenemen
  • We spreken om 9u15 af voor de hoofdingang van Brussel-Noord. Hier zullen we rond 17u30 ook weer toekomen.

Meer informatie volgt via mail!

Zondag 27 juni: GEEN SCOUTS

Laatste zondag van de maand, dat betekent geen scouts jammer genoeg, maaarrr het goede nieuws is dat het kamp er BIJNA is. Wij hebben er superveel zin in en hopelijk jullie ook!

Tot op kamp, Vinvis en Emippo!