Riddersblad kapoenen

Zondag 4 april 14u

Hey kapoentjes! Vandaag gaan we wandelen door Evere, en onze gemeente beter leren kennen aan de hand van super toffe spelletjes! Kom dus zeker om 14h naar de lokalen!

Kusjes,

De leiding

Zondag 11 april : 14u (WEL vergadering)

De afgelaste vergadering is afgelast, en er is dus wel vergadering, JOEHOE! Meer info volgt zo snel als we kunnen: hier, op de facebook en in je mailbox!
Groetjes, De Leiding

Zondag 18 april : 10u

Vandaag is DE dag voor de kapoenen van Scouts Evere ! We gaan ons jaarlijkse voor-kamp vergadering houden. Wat gaan we allemaal doen vandaag?

Een beetje geld proberen inzamelen om een toffe activiteit op kamp te kunnen houden, leren hoe een echte sjorring moet worden gemaakt  en we zullen jullie natuurlijk alle kamptipjes geven voor een super-mega-cool kamp.

Wil je weten hoe je een marshmallow boven het kampvuur moet koken? Welke knuffel neem je best mee op kamp? Welke liedjes worden er gezongen rond het vuur? Kom dan om 10 uur aan de lokalen met een lunchpakket, drinkbus en je das!

Tot Zondag !

Zondag 25 april : geen vergadering

Laatste zondag van de maand dus zoals gewoonlijk : geen vergadering.

Geniet van de zon, van jullie familie en we zien jullie terug in topvorm in mei.

Ps : eind mei heeft de leiding weer examens 😞 , dus let goed op het riddersblad want sommige dagen/uren zullen weer wat anders zijn

Vuistje,

Vinvis en Emippo