Riddersblad kapoenen

 

Zondag 5 januari 2020: GEEN SCOUTS

Welkom in 2020 kapoenen! We maken er ook dit jaar een zalig scoutsjaar van, waar we al spelend, al vallend, al troostend en al lachend de kleine en grote wonderen van de wereld van vandaag ontdekken. Dat de wereld niet perfect is, daar maken we ons als scouts niet druk om, want problemen zijn er om op te lossen! 

Een gelukkig scoutsnieuwjaar en drie dikke kusjes,

Scherpzinnige Ara & Geëngageerde Butskop

Vrijdag 10 januari 2020 van 18u30 tot 20u30: DE GROTE KAPOENEN FILMAVOND

Hello kapoenen! 

Vanavond kruipen we lekker warm in de zetel en houden we een super gezellige kapoenen filmavond. Jullie leiding zal een hele hoop topfilms klaar hebben waaruit jullie kunnen kiezen, nemen jullie allemaal een zakje chips/snoep of een fles frisdrank mee? Als je thuis een 3D-bril hebt mag die zeker ook mee, wie weet geeft dat een extra dimensie aan de film. Tot dan!

Warme groetjes,

De kapoenenleiding xoxo

Zondag 12 januari 2020: GEEN SCOUTS

Jullie leiding is enorm dikke boeken en cursussen aan het studeren voor hun examens, ze vertellen jullie volgende keer wat ze allemaal geleerd hebben!

Zondag 19 januari 2020 van 10u tot 17u30: SCHAATSVERGADERING

Beste kapoentjessssss,

Jammer genoeg kunnen we vandaag niet komen, maar jullie gaan vandaag met heel scouts Evere  een dag spenderen op de schaatsbaan! Hiervoor moet je meenemen: Handschoenen, een mobib-abonnement en 10 €! We willen van jullie achteraf weten wie het best kan schaatsen en wie het heeft aangeleerd aan de rest! We wensen jullie een hele tof dag en we zien jullie terug in februari, we missen jullie heel hard! 

Veel kusjes!

Butskop & Ara

Zondag 26 januari 2020: GEEN SCOUTS

Jullie leiding is enorm dikke boeken en cursussen aan het studeren voor hun examens, ze vertellen jullie volgende keer wat ze allemaal geleerd hebben!