Riddersblad kapoenen

Zondag 3 Januari : GEEN SCOUTS

Geen vergadering jammer genoeg, de leiding heeft het druk met de examens, we ziet jullie binnenkort terug! We wensen jullie een fijn 2021!

Zondag 10 Januari : GEEN SCOUTS

Ook deze week gaan jullie de scouts moeten missen, maar geen paniek, we halen dat volgende maand dubbel en dik in door super toffe vergaderingen te organiseren!

Zaterdag 16 Januari : 18u-21u

Eerste vergadering van 2021 is een avondvergadering !!! Om het jaar goed te beginnen gaan we vandaag nachtspelletjes spelen aan de lokalen.

Doe dus zeker donkere en warme kleding aan en kom zeker om 18u naar de scouts, wij voorzien toffe spelletjes!

Ps : Zorg dat je gegeten hebt

Pss : nog 184 dagen voor het kamp

Groetjes groetjes,

Vinvis en Emippo

Zondag 24 januari : 14u-17u30

Vandaag gaan we voor het eerst in 2021 naar het park, we gaan allerlei leuke dingen doen, maar die houden we nu nog even geheim 😉 kom dus zeker om 14uur naar de lokalen om te ontdekken wat we gaan doen,

tot dan,

Walvis en Ezel!

In Februari volgt de scouts weer een normaal ritme : laatste zondag van de maand geen scouts, voorlaatste zondag groooote vergadering (10u-17u30) en  een normale vergadering (14u-17u30) voor de andere zondagen.

Tot dan !! Vinvis & Emippo